Водна гел превръзка

Описание на продукта Гел / превръзка Relieve за изгаряне осигурява превъзходно лечение с изгаряне, за да спре развитието на наранявания от изгаряне. Едно от големите му предимства пред останалите лечения на изгаряния е превръзките да не се придържат към изгарянето. Превръзките Burncare са стерилни и използват подложка от пяна, която държи гела и ...
Чат сега

Информация за продукта

Описание на продукта

Облекчаване с изгаряне гел / превръзка осигурява превъзходно лечение на изгаряне, за да спре развитието на наранявания от изгаряне. Едно от големите му предимства пред останалите лечения на изгаряния е превръзките да не се придържат към изгарянето. Превръзките за Burncare са стерилни и използват подложка от пяна, която държи гела и го държи на мястото си на мястото на раната, както и отворената пяна, използвана в стерилните превръзки, за ефективно охлаждане на нараняването. Този екстракт се смята в много страни за естествен антигермицидни характеристики, които помагат да се предотврати инфекцията и да се насърчи заздравяването.


Предимства:

Освен това е напълно адхезивен, нетоксичен и няма да раздразни кожата. Директният ефективен ефект е намаляването на горенето при изгаряне, лющене и слънчево изгаряне. По-малко болка. Тя ще осигури защита, за да се избегне увреждането от изгаряне за здрава организация. Поглъщайте и разпръсквайте топлината веднага. Безопасно е да се използва при изгаряния от първа и втора степен.


Показания:

Използвайте при изгаряния, люспи и слънчеви изгаряния.

Безопасен за употреба при изгаряния от първа и втора степен.

Внимание: Да се съхранява на сенчесто и хладно място.


Hot Tags: Водна гел превръзка за изгаряне, Китай, доставчици, производители, фабрика, персонализирани

Запитване

You Might Also Like