Опит в промяната на алгинатната превръзка в катедрата на Анус и чревната медицина

- Jan 25, 2019-

Активната съставка във водораслите в алгинатната превръзка, с висока степен на хидрофилност, подобна на гел и биоразградими водорасли, образува мека, влажна полутвърда материална бариера на раната, която причинява отпадане на некротичната тъкан, почиства раната. , намалява вероятността от инфекция и ускорява зарастването на раната.

Няма болка по време на промяна на лекарството, по-малко кървене от раната, кратко време за възстановяване, лесно за приемане от пациентите.

Стъпки на метода:

Вторият ден след операцията на червата започна да променя лекарството, преди или след смяна на водата да седне в баня за 15 минути, а след това раната да промени лекарството.

2 покриват раната или запълват синусовия тракт с алгинатна превръзка и покриват външния слой със стерилна превръзка. 3 след 24 часа или преди пациента дефекация, за да се премахне абсорбирания филтрационен разтвор за образуване на гел алгинат превръзка, след пациента дефекация или преди смяната на лекарството за почистване на раната отново, топла вода седяща баня за 15 минути след смяната на лекарството \ t ,

2

предпазни мерки

Не е подходящ за изгаряния от 3 градуса

Не е подходящ за неконтролирани кървящи рани.

Пациентите, за които е известно, че са чувствителни към алгинатни превръзки, са забранени и алергичната физика се използва с повишено внимание

Не се препоръчва за сухи рани