Медицински анти-стик превръзка за целулозен ацетат

- Jan 30, 2019-

С пълното отваряне на политиката на второто дете, Детска разходи е станала основен разход. Броят на бебе маймуни през 2016 също обновено високо! Родителите на концепцията за бебешки продукти: собствените си провинция също трябва да даде на бебето най-доброто от най-сигурни продукти. След това следвайте пазарната ориентация в същото време, ние да разгледаме защо този продукт ще продават толкова добре!

Значението на грижи за пъпната връв на бебето: пъпната връв е връзката между майката и плода, чрез пъпната връв, на бебето в тялото на майката да поемат хранителни вещества, необходими, след като бебето се роди, защото пъпната връв остатъчните кръвоносните съдове and новородено кръвоносни съдове, свързани, пъпа е основен портал за бактериално проникване, ако лечението не е добро, бактерии се размножават, може да предизвика пъпна гной, причиняват пъпна възпаление, тежки случаи дори може да предизвика неонатален сепсис, застрашаващи живота на плода, така за да избегнете инфекция, пъпната връв грижа е важно. Mi крал маце новородено бебе пъпната връв-cad медицински анти-стик превръзка ефективно защитава бебето пъпна връв, направи добра работа на бебе грижи на първа линия на отбраната.

Въведение в продуктите за грижа на пъпната връв на бебето

Текста за описанието на продукта "Новородено бебе пъпната връв анти-стик прическа" е развитие на дружеството на специални за пъпната връв защита на новородените бебета продукти. Неонатална пъпната връв остатък е отворена рана, за да се избегне замърсяване и триене, традиционния метод за грижа е да използва обикновени марля плюс медицински лента фиксация, този метод е лесно да причинят бебе кожни алергии и натъртвания, както и традиционни превръзки в бебето плаче лесно да приплъзване, така че бебето пъпната връв не е ефективно защитени.

Този продукт е използването на оцетна киселина кухи влакна и чист памук еластична превръзка като суровини за вътрешния оригинален бебе пъпа превръзка. Дизайнерската концепция на продукта идва от съветите на клиничните фронтовата линия медицински персонал, съответстващи на принципите на ергономията. Целулозен ацетат в неговите суровини има характеристиките на мека, нетоксични, безвкусен, бактериостатично, силна водна абсорбция, няма дразнене на кожата, намалява кървенето и ексудат, т.н. влажност еластичността на чист памук еластична превръзка може да гарантиране на ефективна защита на новородените.

Предимства на продукта

1. безопасно да се използва без никакви лекарства

2. добро дишане и адсорбция капацитет на стичане течност

3. антибактериална функция за ефективно намаляване на появата на инфекция превръзка еластичност 4.Moderate, ефективна защита на бебето пъпна връв

Обхват на приложение

Този продукт е подходящ за раната, бебе пъпна всмукване грижи, насърчаване на зарастване на рани, предотвратяване на неонатална пъпна херния и за катетъра и иглата фиксация.

Как да го използвам

След раждането на плода, латекс пръстен лигиране на пъпната връв счупени край, дезинфекция, предотвратяване на инфекция и след това да използвате този продукт да се прилага на пъпната връв за защита, новороденото пъпна връв не падне преди, под неговата защита може да гарантира, че пъпната връв почистване, сушене, така че да е свободна от замърсяване, така, че пъпната връв-бързо сушене на разстояние.

Ако са замърсени с урина, за да го замени във времето.