Нова предпочитано от медицински превръзки: алгинат превръзки

- Jan 12, 2019-

Защо алгинат превръзка е толкова магически, тази статия ще бъде от състава на този продукт, предимства, изпълнение, обхвата на приложението, клиничното приложение и други аспекти, за да обясни.

Суровината на алгинат превръзка е от чисто физически кафяви водорасли, който се прави от не производствения процес.

Богати на маноза ацеталдехид и калциеви йони, чрез пълна подмяна на калциево-натриеви йони, формирането на влажни гел

Освобождаването на калциеви йони ускорява образуването на кръвни съсиреци в края на капилярите, които бързо може да спре кървенето създава добро намокряне среда за раната изцеление, накара началото зарастването на рани

1

Функции за обработване на

Натриев нитрит е отделена от чисто физически кафяви водорасли, калциев алгинат влакна са направени от мокри текстил, и процеса на разхлабване, смесване, сресване, кръст-павета и тъкане е била използвана за намаляване на окончателното мухъл в алгинат превръзки.

Използването на плътен тъкане процес лечение, структурата на продукта е фирма, отстраняване не е лесно да смъквам, но също и да поддържа мекота, променлива форма, подходяща за кухина плънка. Изработени от чист натурални растителни материали, несинтетични материали, не причина човека отхвърляне реакция.

След изпитване нива на цитотоксичност 0, резултати от изпитвания.

Кръвоспиращи ефект:

Продукти съдържат голям брой на калциеви йони, калциевите йони освобождава, да активирате фактор на кръвосъсирването, бързо хемостаза.

Гел характеристики:

Абсорбция инфилтрата бързо образува мек гел чрез ca / na + обмяна, покриване на раната да се осигури влажна микросредата, която има защитен ефект върху тъканта на нов рана, лесно да се премахне при смяна на медицина, избягвайте две щети на раната, намаляване на раната, насърчаване на изцеление.

Висока биосъвместимост:

In vitro тест, не потенциални цитотоксичност, кожата дразнене, свръхчувствителност, генотоксичност, острата токсичност и т. н.

Йон действие поток:

1 усвояване на раната стичане чрез капилярно налягане

2 натриеви йони в раната ексудат и калций в алгинат дресинг; производство на калций-натриев заместителна реакция, фибри, превърнати в гел

3① рана замърсители са адсорбирано към вътрешността на структурата на гел, като по този начин непрекъснато водене на раната чиста

② с освобождаването на калциеви йони, като фактор на кръвосъсирването, участващи в hemostasis, ускори скоростта на хемостаза

4 овлажнете и чисти изцеление околната среда, по-благоприятни за епителните клетки миграция, хиперплазия, ускоряване на лечебната размер на рани, подмяна, дресинг няма да бъде адхезия към раната, което води до унищожаването на новата гранулационна тъкан и причиняват болка. Преглед на развитието на раната превръзка. Общи традиционни рана метод на лечение е да се запази раната суха, стимулирайки раната краста. Но това често означава, че пострадалите трябва да промените раната медицински ексципиентите всеки ден, така че пострадалите не само трябва да издържат на болка, причинена от традиционните медицински ексципиенти, придържайки се към раната, но лесно може да предизвика две рани на раната. С оглед на това през 1962 г., д-р зимата на университета в Лондон първо потвърди с животно проучвания (свине), че заздравяването на раните в мокра среда е едно време закрепям отколкото сух изцеление, и че през 1963 Hinman човешки проучвания потвърждава на Научния характер на мокро изцеление в 70, концепцията за "мокри зарастване на рани" е постепенно широко приета през август 2000 г., САЩ по храните и лекарствата (FDA) осветени в своята нова индустрия ръководство за раната медицински материали (локално лекарства и превръзки) че поддържа влажна среда за раната е стандартно лечение. Това е също така насърчаване на историята и своя собствена инициатива, с кафяви водорасли екстракт като основен компонент на алгинат превръзка е роден.