Използването на аноректална превръзка-калциев алгинат превръзка в отделението на Anus и червата

- Sep 26, 2018-

Болестта на ануса и червата е често срещано заболяване, характерно за хората. Проучване сред лица на възраст 20-50 години показва, че честотата на пациентите с аноректална болест е 72%, като се приема за ранно кърмене след операцията на анус фистула като пример: поради особеностите на физиологичната структура на ануса, феноменът на кървене и изтичане на раната обикновено е повече след резекция на фистула, тъканта не е голяма, а ануса е отворен, и

Раната се лекуваше по-бавно. Превръзката на калциев алгинат, произведена от Banyan Tree в Taizhou, се използва за запълване на рани и следоперативна промяна след операция на Anus фистула, която е постигнала задоволителни резултати за намаляване на вероятността от инфекция на рани, намаляване на кървенето и болката, насърчаване на растежа на гранулиращата тъкан и скъсяване времето за заздравяване на рани и осигурява ново решение за кърменето на аноректални заболявания!

31

Предимства на използването:

1, за заздравяване на рани, за да се осигури идеална влажна среда, ефективно насърчаване на зарастване на рани, скъсяване на времето за заздравяване на раната.

2, с хемостатична функция, използвана за постоперативна рана, за да играе добра роля в хемостазата и дренирането.

3, силна абсорбция, така че раната некроза и ексудат се абсорбира от него, и се съхранява в гела, така че раната може да бъде почистена, инхибира растежа на бактериите, много подходящ за ануса фистула след специална рана.

4, поглъщане на нощта на повърхността на раната, за да се образува слой от гел, може да предотврати дехидратация на раната, регулиране на физиологичната секреция, така че повърхността на раната да образуват мембрана защитна структура, намаляване на дефекация, играе ролята на изолиране \ t Избягвайте две възможности за замърсяване.

5, облекчаване на болката, мокра околна среда, за да се избегне излагането на рани нервни окончания, дехидратация и стимулиране на някои възпалителни вещества, така че да се постигне ефект на облекчаване на болката.


6, замяна на превръзката може да бъде за еднократна употреба на раната, не се придържат към раната, не е лесно да се увреди новата тъкан, намаляване на болката, да се избегнат две щети, лесно да бъдат приети от пациентите.

предпазни мерки:

1, за по-малко изтичане на раната, може да се използва, когато физиологичният разтвор е влажен.

2, използването на ленти за пълнене, трябва да се напълни от основата на раната, за да се избегне образуването на мъртва кухина или образуването на чужди тела, засягащи изцелението.

3, за инфекциозни рани, трябва да се използват под ръководството на медицинския персонал.

4, количеството на ексудата може да бъде насложено върху използването на продукти или да се увеличи честотата на използване на продуктите.

5, опаковане на повредени или изтекли продукти са забранени за употреба.

Как се използва:

1, от медицинския персонал за почистване и дезинфекция на рани.

2, в зависимост от размера на раната, с дезинфекция ножици за намаляване на превръзка в подходящ размер за раната, и превръзка плънка рана, за да се гарантира, че превръзка и раната пълен контакт.

3, плюс стерилна марля покритие фиксирани.

4, броят на лекарствата се променя в зависимост от ситуацията на дефекация, обикновено 1 ~ 2 пъти на ден.

5, когато се замени с физиологичен разтвор с влажна, с медицински пинсети може лесно да премахне превръзка.