Използване на калциев алгинат в рани след цезарово сечение

- Sep 17, 2018-

23 август 2013 г., семейството на Националното здраве и семейно планиране и китайските CDC публикувани данни показват, че процентът на цезарово сечение в Китай е на първо място в света, средно 46%, а някои области достигат 70% -80%. Тъй като обхватът на цезарово сечение е сравнително голям, раната на епидермиса може да бъде излекувана 5-7 дни след операцията, но пълното време за възстановяване отнема около 4-6 седмици, съпротивата на тялото е по-слаба майка или корема, дебела майка причинява рана инфекция, общата рана в около 1,5 ще има червен белег, има сърбеж проблеми, Някои майки могат да имат белези, докато те са физически отговорни.

Нашата компания произвежда превръзка на калциев алгинат за хирургични рани с цезарово сечение, за да осигури ново решение!

31

Предимства на продукта:

1, за заздравяване на рани, за да се осигури идеална влажна среда, ефективно насърчаване на зарастване на рани, скъсяване на времето за заздравяване на раната.

2, отделянето на калциевите йони се освобождава, активирайки протромбиновата ускорена ракова хемостаза.

3, когато не се привърже към раната, намаляване на болката, за да се избегнат две щети.

4, предотвратяване и намаляване на производството на белези.

предпазни мерки:

1, тази превръзка не се прилага за физиологичен механизъм на тялото не може да се контролира, трябва да използва хирургични средства за спиране на кървене голям брой персистиращи рани.

2, за по-малко ексудат рана, може да се използва след влажна употреба на физиологичен разтвор.

3, за инфекциозни рани, трябва да се използват под ръководството на медицинския персонал.

Как се използва:

1. Измийте раната с физиологичен разтвор и внимателно подсушете кожата около раната.

2, в зависимост от размера на раната, с дезинфекционни ножици, за да се намали превръзката за раната в подходящ размер за раната и да се покрие превръзката до раната.

3, изберете външния филм покритие (препоръчва се да се използва PU филм) и нарязани съответно, много добре за раната превръзка фиксирани и покрити на раната.

4, всяка превързочна обвивка за рана време обикновено е 2-7 дни, трябва да се основава на степента на зарастване на рани, за да се определи времето за смяна на превръзка, препоръчва се да се замени с 2-3 дни. 5, при смяна на превръзката с физиологичен разтвор може да се отстрани по-лесно от превръзката.