Какви са предимствата на водните колоидни превръзки при използването на процеса?

- Feb 27, 2019-

В процеса на лечение на рани, има много различни видове превръзки според обратната връзка от клиничните изследователи, има такава превръзка в клиниката, тя може не само да се използва самостоятелно, но често в съчетание с други превръзки, за да се създаде отлична среда за рана. защита. Може да се каже, че това е една от най-често използваните превръзки в полето за превръзка, това е водна колоидна превръзка. И така, какво му дава толкова харизма?

Нека да го разгледаме заедно. Медицинските водни колоидни превръзки са направени от хипоалергенни водни лепила и полиуретанови или полиуретанови пяни, които влизат в контакт с раната. В контакт с повърхността на раната, покритата с дърво колоидна превръзка ще създаде влажна лечебна среда, която може да намали болката, да образува слой от влажен гел, да инхибира бактериалната инфекция, да стимулира отделянето на различни растежни фактори, стимулира растежа на капилярите и засилване на зарастването на рани.

1

Медицинските водни колоидни превръзки са особено подходящи за хронични рани, които не са нелечими, както и за сложна и отнемаща време регенерационна тъканна терапия и профилактика.

Интравенозна язва, изгаряне от втора степен, епидермална трансплантация за кожата, рани в налягането при лечението. Говорете тук, може би някои хора ще кажат „Уан жена продава пъпеш, похвали се“. Дали изпълнението му наистина ще бъде толкова добро?

И така, нека да разгледаме какви чудеса са донесли медицинските ни водни колоиди в клиничната практика! 1. Бариерният ефект на колоидната превръзка на медицинската вода директно намалява локалното триене и срязващата сила, а неговият омекотяващ ефект може ефективно да поддържа добра циркулация на кръвта на мястото под налягане.

Използвайте външните характеристики на водните колоиди, за да помогнете на пациентите ефективно да избегнат ненужната болка, причинена от многократно поставяне. 2. Медицински водни колоидни превръзки са направени от хипоалергенни водни лепила и полиуретанови или полиуретанови пяни, които влизат в контакт с раната.

В контакт с повърхността на раната, водната колоидна превръзка създава влажна лечебна среда, която намалява болката, образува слой от влажен гел, потиска бактериалните инфекции и насърчава заздравяването на раните.

3. Използването на медицински колоидни превръзки води до намаляване на образуването на белези по лицето, уникалните хидрофилни частици с воден колоид абсорбират проникването на раната в хидрогел, благодарение на раната, която осигурява топла лечебна среда, ефективно помага на пациентите да подобрят кожата състояние.