Прилагане на водорасли кисела сол дресинг

- Dec 05, 2018-

Алгинатната превръзка, която е алгинат, е естествен полизахариден въглехидрат, извлечен от водорасли и е естествен влакнест елемент.

Алгинатът има:

1, безопасен и нетоксичен;

2, висока абсорбция на влага;

3, хемостатичен;

4, Желатинизация;

5, за насърчаване на заздравяването на рани;

6, бактериостатична природа;

7, намаляване на местната болка;

8, намаляване на образуването на белези и друг механизъм на действие; Когато алгинатната превръзка влезе в контакт с изцеждащата рана, тя може да образува мек гел, осигуряващ идеална влажна среда за заздравяване на рани, подпомагаща заздравяването на рани и облекчаване на болката в раната.

20

Колоидна течност, рафинирана от фукоидан, натриев алгинат, целулоза и други полимерни материали, извлечени чрез биологична ензимна реакция на морска природна биологична Фукоидан. Нетоксични странични ефекти върху безопасността на продукта, с намаляване на просмукването, хемостаза на обезкостяване, палиативно стимулиране, инхибиране на образуването на белег, добра тъканна съвместимост, заздравяване на рани, за осигуряване на най-добрата среда за овлажняване, за предпазване от дехидратация на рани, насърчаване на възстановяването и лечението на епителни и рана и т.н. Подходящ за всички видове хирургически разрези, остра и хронична травма на кожата, травматични рани, инфекциозни рани. Добра тъканна съвместимост, за да се осигури най-добрата среда за овлажняване за заздравяване на рани, за предотвратяване на дехидратация на рани, за насърчаване на възстановяването и заздравяването на епителната и раната тъкан и т.н. Подходящ за всички видове хирургически разрези, остра и хронична травма на кожата, травматични рани, инфекциозни рани.