Вода колоидна дресинг може да се наложи да знаете

- Dec 20, 2018-

Вода колоиден дресинг продукт Въведение: Вода колоидни превръзка е нов тип рана превръзка, разработена под ръководството на мокра теория на изцеление. Водната колоидна превръзка може да се използва при лечението на много различни рани, особено при хронични огнеупорни рани, което има значителен ефект. Поглъщаемостта и вискозитета на водния колоид го правят да отговаря на основните изисквания за идеална превръзка, т.е. за защита на рани, осигуряване на подходяща среда за насърчаване на заздравяването на рани и лесно отстраняване без увреждане на новата тъкан.

25

Водни колоидни превръзки Характеристики на продукта:

1, задържане на раната влажна лечебна среда, ускоряване на зарастването на рани, намаляване на болката, като същевременно се намалява образуването на белег.

2, има способността на супер абсорбция на изтичане на течност.

3, отлична еластичност и самозалепване, лесен за използване, удобно.

4, повърхността на полупропусклива мембрана структура позволява обмен на кислород и водна пара, и водоустойчив и антибактериален, за да се предотврати кръстосана инфекция.

5, времето за поставяне е дълго, общият период на подмяна е 5-7 дни, намаляване на броя на промените.

6, лесно да се скъса, не се придържа към раната, не причинява две увреждания, намаляване на болката. 7, може да се основава на промените в цвета на продукта, за да се посочи времето за смяна.

След като просмукването поглъща насищането, цветът му се променя от бледо жълто до млечно бяло, а когато млечнобелия достигне ръба на превръзката, се препоръчва превръзката да бъде заменена.

Водна колоидна превръзка Използване на продукта:

1, всички видове ниска до умерена ексудативна рана.

2, венозна язва на долните крайници.

3, I-ii стадия на залежаване.

4, малка площ от плитко дъно изгаряне.

5, след операцията на раната.

6, за раната на кожата.

7, всички видове повърхностни травми и пластмасови козметични рани.

8. Етап на гранулиране и период на епителна формация на хронична рана.