Юнг Hing медицински присъстваха 2018 немски международни медицинско изделие изложба

- Nov 16, 2018-

12 ноември, 2018, световните влиятелни Дюселдорф медицинско оборудване изложба в Германия-"Международната болница и медицински консумативи оборудване изложба" (Медика), в Дюселдорф, Германия започна. Юнг Xing медицински с раната грижи продукти прекрасен външен вид, с международни медицински колеги да учат един от друг, сътрудничество и обмен и съвместно насърчаване развитието на медицинската индустрия.

17

Въведение в изложението в Дюселдорф, Германия "Интернешънъл Хоспитал & amp; медицинско оборудване изложба"е световноизвестният цялостна медицинска изложба, признати като най-голямата изложба на болници и медицинско оборудване, с нейните незаменими мащаб и влияние, на първо място в света медицински търговски панаир. В изложбата участват всяка година, повече от 4,860 фирми от над 60 страни и региони.

Медицински устройства, фармацевтични едро, купувачи, здравни служби, медицински специалисти и други топ индустрия персонал се събраха в изложението, да обсъдят търговия, е събирането на науката и технологиите, търговията и информация на един от мащабно международно събитие. Годишна изложба на Медика медицински е един от световните водещи изложби на индустрията загриженост, е вятър перка на медицинската промишленост, е признато от медицинската професия и медицински продукт търговци е да не бъдат пропуснати международно събитие, с нейните незаменим мащаб и влияние класират първо в световната търговия с медицински шоу. Юнг медицински Xing е поканен да участва в текущия инструмент изложбата и на изложението донесе най-новите продукти на компанията.

18

Участие в изложбата е член на предприятието на страната, хванете новата, всеобхватна, авторитетен свят медицинско устройство пазара информация платформа, но също така и със световните неизпълнени медицинско изделие колеги лице в лице борси, широко разбиране на тенденцията на развитие на медицинските технологии, въвеждането на чужди съвременно техническо оборудване мост.

В този случай, Юнг медицински Xing показването на алгинат превръзка, вода колоидно превръзка, горят гел и други продукти, така че изложителите се чувстват Banyan здраве медицински за "нова определяне на функционални превръзки" и усилия, изложители са били пълно признаване на Юнг Xing различните функционални превръзки.

Чрез тази изложба, Юнг Xing медицински грижи за по-нататъшно разбиране на обратна връзка с пазара и търсенето, планиране на бъдещето ще бъде своевременно съответстваща да регулирате фокус на работата и продуктова стратегия за нуждите на клиентите.