Yung Hing Medical Wonderful Appearance 2018CMEF Есенно изложение

- Nov 05, 2018-

80-я Китайски международен изложбен център за медицински изделия (CMEF) бе открит в Шенжен на 29 октомври начело на реформата и отварянето. Изложители от цял свят и десетки хиляди участници ще станат свидетели на това важно събитие, заедно, за да усетят бързото развитие на индустрията, за да ни донесат напред! На тази изложба, Юнг Xing медицински с бавни продукти за грижа за увреждане прекрасен външен вид, изложба пред публиката, за да покаже нова глава от китайските медицински иновации.

14

На изложбата Юнг Ксинг Медикал е представил най-новия R & amp; D постижения и продукти, включително три вида калциев алгинат превръзки, алгинатни превръзки, целулоза ацетат превръзки, медицински прозрачни дресинг и така нататък.

По време на изложението Yung Hing Medical получи благосклонността на много делегати и привлече вниманието на много високопоставени представители на дистрибуторите. Юнг Xing Медицински поглед върху текущата ситуация на пазара на вътрешни медицински устройства, с тази професионална платформа за националната и дори за световната индустрия за медицински изделия, показват изследванията на нашата компания и развитието на най-новите функционални превръзки.

15

На персонала на изложението за продуктите на моята компания и производителността за задълбочено обяснение, за предприятията за обличане продължават да преодоляват собствените си затруднения в управлението, достъпът до по-бързо развитие е вдъхновил. Само за четири дни събранието винаги е кратко и има твърде много думи да се каже. Само непрекъснати усилия, непрекъснати иновации, щателен сервиз може да ви донесе повече качествени продукти и услуги! Искрено се надявам да ви съпровождам дълго време!