Алгинат Ag Dressing

КАКВО Е? Алгинатните превръзки със сребро са меки, удобни превръзки за рани, съставени от импрегнирани със сребро калциеви алгинатни влакна. КОГА ГО ИЗПОЛЗВАМ? Алгинатните превръзки със сребро могат да се използват за лечение на рани, които са умерени и силно излъчвани, включително повърхностни или дълбоки ...
Чат сега

Информация за продукта

КАКВО Е?

Алгинатните превръзки със сребро са меки, удобни превръзки за рани, съставени от импрегнирани със сребро калциеви алгинатни влакна.

КОГА ГО ИЗПОЛЗВАМ?

Алгинатните превръзки със сребро могат да се използват за лечение на рани, които са умерени и силно отделящи, включително повърхностни или дълбоки рани, като рани под налягане, артериални язви, венозни язви на краката, диабетни язви и следоперативни рани.

 

КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ:

1. Преди да приложите превръзката, зоната на раната трябва да се почисти внимателно, като се използват съществуващи клинични протоколи. Кожата около раната трябва да бъде чиста и суха.

2. Изберете подходящ размер на превръзка, който да съответства на зоната на раната. Ако е необходимо, сгънете или нарязайте, за да коригирате размера на раната. За дълбоки рани използвайте въжето (2см х 30см). Опаковайте леко.

3. Нанесете превръзка върху влажната рана. За рани със светло излъчване.

4. Закрепете превръзката с подходяща вторична превръзка.


Hot Tags: Alginate Ag Dressing, Китай, доставчици, производители, фабрика, персонализирани

Запитване

You Might Also Like