Калциев алгинат за рани

Описание: Калциев алгинат превръзка е стерилизирана превръзка за рани, съдържаща алгинатни влакна, получени от морски водорасли. Тази превръзка на раната може да абсорбира раневите ексудати и да образува гелообразно покритие над раната. Гелът поддържа влажна среда за ускоряване на зарастването на рани. Междувременно, ...
Чат сега

Информация за продукта


Описание:
Калциев алгинат дресинг е стерилизирана превръзка за рани, съдържаща алгинатни влакна, получени от морски водорасли. Тази превръзка на раната може да абсорбира раневите ексудати и да образува гелообразно покритие над раната. Гелът поддържа влажна среда за ускоряване на зарастването на рани. Междувременно алгинатният гел няма да се придържа към раната по време на промените в превръзката, което избягва вторично увреждане.

Характеристика:
Силно абсорбиращ;
Поддържайте влажна среда;
Лесно приложение и премахване.

Защо желатинови?
Когато са в контакт с ранен ексудат, калциевите йони в алгинатни влакна могат да се обменят с натриеви йони в ранови ексудати. По време на този процес алгинатната превръзка абсорбира голямо количество ексудати и става желатинова.

Указание:
Калциевият алгинатен превръзка може да абсорбира до 12 пъти повече от теглото си течност. Може да се използва при умерено до силно отделящи се рани:
Венозна / артериална язва на краката,
Диабетна язва, язва под налягане,
Донорни места, ожулвания, разкъсвания и следоперативни рани.


Hot Tags: Калциев алгинат за рани, Китай, доставчици, производители, фабрика, персонализирани

Запитване

You Might Also Like