Пяна за лепене на пяна

Превръзката с лепило за пяна е превръзка от полиуретанова пяна, която не се прилепва към леглото на раната. Порестата структура улеснява по-бързия и по-силен абсорбиращ капацитет и осигурява влажна среда за заздравяване на рани. Меката и удобна пяна може да помогне за пренасочване на скелетното налягане. Дишаща ...
Чат сега

Информация за продукта


Превръзката с лепило за пяна е превръзка от полиуретанова пяна, която не се прилепва към леглото на раната. Порестата структура улеснява по-бързия и по-силен абсорбиращ капацитет и осигурява влажна среда за заздравяване на рани. Меката и удобна пяна може да помогне за пренасочване на скелетното налягане. Дишащият полиуретанов филм позволява предаване на пари и предотвратява мацерацията на рани в леглото.

Пенопласт с прилепнала граница е PU пяна, ламинирана с PU филм, покрита с хидроколоидно лепило на границата.


пяна лепилна превръзка


Характеристики и предимства:

· Неприлепваща пяна абсорбира ранен ексудат и не се прилепва към леглото на раната

· Осигурява влажна среда за заздравяване на рани

· Дишащият PU филм позволява преминаването на кислород и пари

· Удобен за носене и лесен за сваляне


Показания за употреба:
Пенообразуващата лепилна превръзка е предназначена за лечение на умерени до тежки, остри и хронични ексудирани рани, включително частични и пълни дебели рани; като язви на краката и налягането повърхностни и частични изгаряния с дебелина, донорни места, следоперативни рани и ожулвания на кожата.


Hot Tags: Пяна за лепене на пяна, Китай, доставчици, производители, фабрика, персонализирани

Запитване

You Might Also Like