Превръзка с хидрогел марля

Този продукт е твърда мека мембрана, съставена от хидрофилен гел и вода, която може ефективно да формира и поддържа влажна среда и да насърчава заздравяването на раните.
Чат сега

Информация за продукта

Описание на продукта

Този продукт е твърда мека мембрана, съставена от хидрофилен гел и вода, която може ефективно да формира и поддържа влажна среда и да насърчава заздравяването на раните. Той може да намали вторичните увреждания, причинени от промяната на превръзката и да намали белега на раната след заздравяване.


размер

размер

размер

5 cm × 5 cm

10 m × 10 cm


Състав и структура на продукта

1) продуктът се състои главно от хидрофилни гел и вода с триизмерна мрежа структура;

2) Продуктът е трислойна структура, съставена главно от три части: основния филм, геловия слой и маската. Маската е PET-разделителният филм, гелообразният слой е високополимерният хидрофилен гел, долният филм е PU филм.


Характеристики на продукта

1) Голям обем течност.

2) Насърчаване на заздравяването на рани.

3) Няма изцеление на краста, намаляване на белега.

4) Не прилепване към раната.

5) Поддържайте водния баланс на раната.


Основен принцип на действие

Продуктът може да образува и поддържа среда за овлажняване на влажна рана. Когато раната е суха, продуктът ще осигури влага на раната. Когато раната има малко количество просмукване, продуктът може да абсорбира излишната течност.

Във влажната среда на раната е полезно за отделяне на растежен фактор, който може да стимулира заздравяването на раните, да стимулира клетъчната пролиферация, да запази клетъчната виталност. Факторът на растеж на клетките на клетките, епидермалният растежен фактор и съдържанието на растителния фактор, получени от тромбоцитите, на раневия ексудат са по-високи от тези в невлажната среда и тези самите ексудати също могат да насърчат in vitro културата на влакнестите клетки, cu-tin клетката и ендотела. клетъчен растеж;

В същото време влажната среда може да ускори миграцията на епидермалните клетки. Тъй като процесът на оздравяване на влажна околна рана не е краста, той благоприятства миграцията на епидермалните клетки и заздравяването на раната.


Hot Tags: Хидрогел марля дресинг, Китай, доставчици, производители, фабрика, персонализирани

Запитване

You Might Also Like