Превръзка от неомицин сулфатен тюл

Превръзката на неомицин сулфатен тюл е предназначена за използване като първичен контактен слой при рани за превръзка, като локализация, места на реципиенти на кожата, новооткрити рани, ожулвания и малки или частични дебелини.
Чат сега

Информация за продукта

Обхват на приложение

Превръзката на неомицин сулфатен тюл е предназначена за използване като първичен контактен слой при рани за превръзка, като локализация, места на реципиенти на кожата, новооткрити рани, ожулвания и малки или частични дебелини. Може да се използва и като първоначален слой в превръзки за хирургични рани с лек ексудат.


Противопоказания

1) Ако започнете да имате обриви или други симптоми на дразнене, спрете да го използвате.

2) Да не се използва при алергия към петролни продукти.

3) Не е подходящ за бременни или лъчетерапевти.

4) Като цяло не е подходящ за кървящи рани.


предпазни мерки

1) Неомицин сулфат Тюл дресинг може да се използва след отваряне на торбичката, но не е позволено да се използва повторно, в случай на кръстосана инфекция.

2) Не използвайте, ако опаковката е повредена.

3) Този продукт не трябва да се използва повече от 7 дни и не трябва да се използва непрекъснато повече от 30 дни.


Показания

При изгаряния, изгаряния, ожулвания, разкъсвания, счупвания, диабетни язви, присаждане на кожата, рани от натиск, колостомии, хирургични рани и др. Стерилизира се с гама-облъчване. Неомицин сулфатна тула (Фрадиомицин сулфат (неомицин сулфат))


Методи за използване

Раната трябва да се почисти с подходящ стерилен разтвор, като нормален физиологичен разтвор; един слой Neomycin Sulphate Tulle Dressing трябва да се нанесе и да се покрие с абсорбираща подложка, закрепена на място с лента или превръзка. Когато се използва за обличане на язви, Neomycin Sulphate Tulle Dressing трябва да се оформя така, че да пасва на кратера и да не се простира върху заобикалящата го кожа.


Честота на промяната

Честотата на промените в превръзката зависи изцяло от естеството на раната, но инфектираните рани, които излъчват тежко, трябва да бъдат облечени поне веднъж на ден.


Предупреждения

Кръстосана сенсибилизация към framycetin може да се появи при пациенти, за които е известно, че са алергични към химически свързани антибиотици (като неомицин и канамицин). При нормална употреба, абсорбцията на антибиотика от неомицин сулфатен шал е пренебрежимо малка; въпреки това, когато се лекуват големи части от тялото, трябва да се обмисли възможността за ототоксичност, причинена от продължително прилагане.

Hot Tags: Неомицин сулфат тюл дресинг, Китай, доставчици, производители, фабрика, персонализирани

Запитване

You Might Also Like