Маслена емулсия марля дресинг

Маслената емулсионна превръзка е плетена от тъкани от целулозен ацетат, които са покрити във формулирана нефтена емулсия. Благодарение на трикотажа, специализираното масло се оставя да се движи по-свободно в самата рана, което може да помогне в цялостния процес на оздравяване.
Чат сега

Информация за продукта

Описание на продукта

Маслената емулсионна превръзка е плетена от тъкани от целулозен ацетат, които са покрити във формулирана нефтена емулсия. Благодарение на трикотажа, специализираното масло се оставя да се движи по-свободно в самата рана, което може да помогне в цялостния процес на оздравяване. Въпреки, че те се основават на една и съща ключова съставка - петролна емулсия, няма същите проблеми като повечето други нефтени гази. Това включва текущи проблеми със задържане на влага и неправилно дрениране. Всъщност, маслената емулсия позволява на раните да дишат по-свободно, което може да помогне да се намали възможността за образуване на белези. Поради общия си състав, маслената емулсионна превръзка не е скъпа за изработка и по този начин може да се пригоди към редица размери на рани и дълбочини. Най-широко обхванатите такива рани включват порязвания, рани от натиск, тежки слънчеви изгаряния и кожни язви.


размер

3 ”x3” 3 ”x8” 3 ”x16” 5 ”x9”


Странични ефекти и предупреждения

Въпреки, че превръзката на маслената емулсия има редица ползи, има и някои ограничения за тази опция за грижа за рани. Те включват:

1) Не използвайте маслена емулсия, ако имате алергия към петролни продукти.

2) Избягвайте превръзка на маслена емулсия, ако започнете да развивате кожен обрив или друго дразнене.

3) Маслената емулсия не е предназначена за пациенти, които са бременни или получават лъчева терапия.

4) Като цяло, маслената емулсионна превръзка не се прави за рани, които все още кървят.

Трябва също да се консултирате с лекар преди да използвате опцията за маслена емулсия, особено ако приемате лекарства с рецепта или хранителни добавки. Често срещан страничен ефект на маслената емулсия е изтръпването около мястото на раната. По-рядко срещаните нежелани реакции включват уртикария, сърбеж, стягане в гърдите и подуване на лицето, устните или езика. Макар че не е задължително да има страничен ефект, маслената емулсия има тенденция да изсъхне само след няколко дни. Като такъв, лекарят може също да предпише използването на вторична превръзка на влагата и топичен крем.


Показания:

Да се използва като първична превръзка на рани с ниска до не-ексудация, включително:

a.donor сайтове

b.lacerations

c.burns

d.abrasions

д. места за присаждане на кожи


Ползи

a.Non прилепналите
b. Поддържа среда с влажна рана
c.Cings и отговаря на всички контури на тялото
d.Не е направен от латекс от естествен каучук

Hot Tags: Маслена емулсия марля дресинг, Китай, доставчици, производители, фабрика, персонализирани

Запитване

You Might Also Like