Манука мед марля

Меда марля Manuka е спецификация на BP плетена вискозна първична превръзка, импрегнирана с оптимален обем от действие на медицински клас Manuka мед за ефективно лечение на рани. Медената марля превръзка е чист мед, без добавки, които биха могли да причинят нежелана реакция. Произвежда се до ...
Чат сега

Информация за продукта


Меда марля Manuka е спецификация на BP плетена вискозна първична превръзка, импрегнирана с оптимален обем от действие на медицински клас Manuka мед за ефективно лечение на рани. Медената марля превръзка е чист мед, без добавки, които биха могли да причинят нежелана реакция. Произвежда се по най-високите възможни хигиенни стандарти, за да се гарантира неговата годност за лечение на рани. Превръзката с мед от марля е предназначена да предпазва раната, да създава влажна лечебна среда и да образува бариера, която ефективно намалява или премахва миризмата на раната. Чрез осмотично действие, което може да се дължи на високите нива на захар в антибактериалния мед Манука, ексудатът ще се изтегли от раната в превръзката, което насърчава автолитично разрушаване. Превръзката с марля с мед ще поддържа влажна среда и ще помогне да се подобри състоянието на леглото на раната.


Информация за употреба:

Подготовка на кожата (Почистете раната със стандарт   метод)

а) Почистете раната и околната среда с физиологичен разтвор

б) Суха кожа около раната

Заявление за превръзка:

Поставете превръзка от марля с мед директно върху раната, като двете страни са обърнати надолу.

При по-големи рани могат да се поставят множество превръзки една до друга, докато при по-малки рани тази медена превръзка може да бъде нарязана на размер с чисти, остри ножици.

Превръзката с мед от марля може да се разгъне, за да покрие по-големи рани, но тъй като това намалява концентрацията на меда, това също намалява ефективността на продукта.

Покрийте дресинга с марлена мед с втора превръзка по ваш избор.

Промени в обличането

Превръзката с мед от марля може да се променя ежедневно или да се оставя на място до седем дни, но за максимална ефективност тя трябва да се променя, когато се промени цвета на превръзката.

Показания:

Бърнс

Дехисценция на раната

Незначителни изгаряния и донорски сайтове

Остри рани

Хронични рани

Язва под налягане

Диабетна язва на стъпалото


Hot Tags: Манука мед марля, Китай, доставчици, производители, фабрика, персонализирани

Запитване

You Might Also Like