Хидроколоидни лепенки

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Продуктът е вид стерилен продукт за еднократна употреба, той се състои главно от медицинско лепило, натриева карбоксиметил целулоза (CMC) и медицинска PU с добра пропускливост на въздух. Хидроколоидните превръзки са меки, леки, гладки, твърди, не дразнят кожата и т.н., е един от ...
Чат сега

Информация за продукта


ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Продуктът е един вид стерилен продукт за еднократна употреба, той се състои главно от медицинско лепило за горещо топене, натриева карбоксиметил целулоза (CMC) и медицинска PU с добра пропускливост на въздуха. Хидроколоидните превръзки са меки, леки, гладки, твърди, не дразнят кожата и т.н., е един от най-добрите продукти за абсорбиране на раневите ексудати.

图片 1


След абсорбиране на ексудатите, хидрофилните частици (СМС) в превръзката могат да образуват полутвърди материали, подобни на гелове, прилепват към повърхността на раната и осигуряват и поддържат влажна среда за заздравяване на рани. Междувременно контактният слой ще образува гел, когато абсорбира ексудатите, лесно се отстранява и не се придържа към раната. Хидроколоидната превръзка може да абсорбира и фиксира ексудатите в превръзката и да притежава функцията за разрушаване. Той е лепкав и може да образува оклузивна повърхност. Оклузивната лечебна среда може да насърчи разпространението на микросъдове и образуването на гранулационна тъкан. Благоприятно е почистването на некротичната тъкан на макрофагите, за да се ускори зарастването на рани.


Hot Tags: Хидроколоидни лепенки, Китай, доставчици, производители, фабрика, персонализирани

Запитване

You Might Also Like