Пяна с силиконова граница

Описание на продукта Принцип Превръзката със силиконова пяна е абсорбираща, атравматична превръзка, направена от абсорбираща сърцевина и силиконов гел. Повърхността за контакт с раната на превръзката от силиконова пяна е покрита със слой от мек силиконов гел, който не се придържа към повърхността на раната или причинява травма на ...
Чат сега

Информация за продукта


Описание на продукта


принцип

Превръзката със силиконова пяна е абсорбираща, атравматична превръзка, направена от абсорбираща сърцевина и силиконов гел. Повърхността за контакт с раната на превръзката от силиконова пяна е покрита със слой от мек силиконов гел, който не се придържа към повърхността на раната или причинява травма на деликатна нова тъкан при отстраняване. Този мек силиконов слой също е леко лепкав, което улеснява нанасянето и задържането на превръзката върху непокътната кожа, но не причинява епидермално оголване или болка при отстраняване. Външната повърхност на продукта е свързана с паропропусклива полиуретанова мембрана, която действа като бариера за течността и микроорганизмите.

Структура и характеристики

1. Мокро заздравяване: Трислойната структура осигурява динамична среда за заздравяване на ексудат и мокра рана, която насърчава бързото зарастване на рани.
2. Дишаща и щадяща кожата: Порестата структура улеснява провеждането на осмотичната течност и има голям капацитет за абсорбция на течността и бързо абсорбира изливането.
3. Мек за проверка на раната.
4. Намалете болката
5. Внасяна суровина

Приложения

1. Той е адаптивен към различни фази на раната, особено към всички видове рани с ексудат
2. II рана изгаряне.
3. Сайт за донори и сайт за кожни присадки.
4. Всички видове язви, пролези
5. Всички видове рани след операция, могат да бъдат запазени най-много от 5 до 7 дни.


Hot Tags: Пяна от силиконова граница, Китай, доставчици, производители, фабрика, персонализирани

Запитване

You Might Also Like