Превръзка от силиконова пяна

Продуктът е стерилен продукт за еднократна употреба, е изработен от PU мембрана, силиконов гел филм, SAF и полиуретанова пяна, има висок обем на течността като пяна и може ефективно да изолира раната от дренажа на раната, да намали вероятността от заразяване на раната.
Чат сега

Информация за продукта

описание

Продуктът е стерилен продукт за еднократна употреба, е изработен от PU мембрана, силиконов гел филм, SAF и полиуретанова пяна, има висок обем на течността като пяна и може ефективно да изолира раната от дренажа на раната, да намали вероятността от заразяване на раната. Продуктът може също да образува и поддържа влажната среда на раната, да подпомага заздравяването на раните и да намалява вторичните щети, причинени от промяната на превръзката.

спецификация

Обща спецификация

50 х петдесетмм

100 х 100 милиметра

остров

75 х 75мм

100 х 100 милиметра

150 х 150 mm


Забележка: добавете нови спецификации според пазара

Структура и собственост

1) състав и структура на продукта

Основно направена от полиуретанова пяна, полиуретанов филм и силиконов филм, основната пяна се състои главно от полиуретанова пяна, полиуретанов филм и силиконов филм. Островната пяна се състои главно от четирислойна структура, дъното на филма е PU лента, дресинг ядрото е полиуретанова пяна и силиконов филм, освобождаващата обвивка е PET фолио петно

2 )   описание на имота

а. висок абсорбиращ обем течност

b.промотиране на рани

c.heal без краста, намаляване на белега

Изолирайте течността от раната от раната, намалете възможността за инфекция

Hot Tags: Силиконова пяна дресинг, Китай, доставчици, производители, фабрика, персонализирани

Запитване

You Might Also Like